Home |

Servicii - Ciel Administrare Imobile

Servicii - Ciel Administrare Imobile

În funcție de necesitatea domneavoastră, puteți alege una din serviciile oferite de noi pentru administrare căt mai adecvată pentru imobilului în care locuiți. Serviciile noastre sunt însoțite de garanția colaborării dumneavoastră cu o echipa tanără, capabilă,  ce a dobândit odată cu trecerea anilor o vastă experiență în domeniul administrăii imobilelor, atat  pentru gestionarea corespunzătoare a necesitatilor cât și intervenirea cât mai exact asupra problemelor de tip tehnic. 

Serviciile noastre beneficiază de un tarif fix în funcție de cerinte(fară alte costuri suplimentare sau ascunse) cât și de o transparența maximă în ceeace priveste efectuarea plaților către furnizori sau modul de calculație al cotelor de intreținere pentru fiecare locatar în parte. 

Prețul reprezentativ pentru fiecare din serviciile noastre este raportat la un numar de 60-90 unități loctive. Pentru opținerea unei oferte personalizate în funcție de necesitățile dumneavoastră contactați-ne telefonic la numarul 0735 885 704 sau direct din pagina noastră de contact.

ADMINISTRARE COMPLETA

Imobile Bucuresti | Ilfov

Servicii de Administrare Completa (Contabilitate + Casierie + Tehnic)

ADMINISTRARE FINANCIARA

Imobile Bucuresti | Ilfov

Administrare financiară (casierie + contabilitate)

CALCULATIE

Imobile Bucuresti | Ilfov

Calculație (contabilitate - emiterea listei de intreținere)

CONSULTANTA LEGISLATIVA

Imobile Bucuresti | Ilfov

Consultanta legislativa (legea 196/2018)

Vă așteptam cu plăcere să deveniți unul dintre clienții noștri mulțumiți!

Telefon0735 885 704

E-mail: office@administrareimobile.eu